Julegave til ham der skal af med julevommen

Julegave til ham der skal af med julevommen? Her er 6 gode ideer

Det er altid en god idé med træning. Det gælder selvfølgelig også, hvis man skal af med julevommen. Der er mange fristelser i julen og der skal også være plads til at man kan få noget god mad. Det er derfor også helt naturligt at tage på henover julen. Der er dog noget man kan gøre for at skille sig af med julevommen.

Det kan eksempelvis være at man begynder at træne, eller at man tænker over at spise nogle bestemte ting. Når det kommer til kosten vil det være mindst lige så naturligt at tænke over hvad man ikke skal spise. Mange spiser nemlig for meget usundt og det er ikke fordi der er noget galt med at spise usunde sager en gang imellem. Det skal bare ikke tage overhånd.

1. Begynd i fitness

Hvis ikke det er noget man gør i forvejen, så kan man starte i fitness. Uanset hvilket niveau man er på i forhold til træning, så kan man begynde i fitness. Der er både meget veltrænede typer i fitness og de mere utrænede. Man skal derfor ikke være flov over at starte i fitness, hvis man ikke er i form eller ikke er vant til at træne.

Det er nemlig hvis man ikke er vant til at træne, at det kan gøre underværker at begynde. Man kan nemlig tage nogle stor skridt, hvis man begynder at træne. Uanset om man vil til at træne for at tabe sig, opbygge muskelmasse, få god kondition eller noget helt fjerde, så kan man få noget ud af at begynde i fitness. Det er derfor værd at overveje det seriøst, hvis man vil af med julevommen.

2. Start med at løbe

Det vil altid være en god idé at løbe ture. Det er en rigtig god måde at tabe sig på. Det gælder særligt hvis man er utrænet. Er man utrænet, så er løbeture noget af det man hurtigst vil opleve resultater ved. Det er godt til at afbrænde kalorier. Hvis man er utrænet, så kan man altså godt bruge løbeture til at slippe af med julevommen. Det gør ikke noget at man starter helt stille og roligt ud, hvis man ikke er i form.

Det vil være en god idé ikke at løbe hver dag, for man skal helst have i hvert fald én dag mellem løbeturene, hvor man ikke løber, så man kan få restitueret. På den måde minimerer man nemlig risikoen for at opleve overbelastningsskader. Det er nemlig også noget man kan være særligt eksponeret for, hvis man ikke er vant til at bruge de muskelgrupper man særligt bruger ved løb.

3. Kursus i kost og ernæring

Det kan være rigtig fornuftigt at tage på et kursus i kost og ernæring, hvis man gerne vil have en sundere livsstil. Det skyldes ikke mindst at kosten er utrolig vigtig for vores sundhed og vores vægt. Det er vigtigt vi får de rigtige ting, så vi kan præstere i dagligdagen. Vel du gerne være klogere på kost og hvad du skal spise for at leve sundt, så kan det være godt med et kursus hos Luuna Sommer.

Det er nemlig et kursus der giver et varigt vægttab. Du skal derfor ikke holde dig tilbage, hvis du vil til at smide nogle kilo. Så er det bare med at få meldt dig til, så du kan begynde rejsen mod sundere kost.

4. Cykling kan være rigtig godt

Cykling er godt på flere måder. Har man haft nogle skader, så kan cykling være en rigtig god måde at genoptræne på. Det skyldes at cykling virker skånende for kroppen. Det er samtidig en glidende bevægelse, hvor man ikke kommer til at overstrække nogle muskler, men i stedet vil bevægelsen sætte gang i blodomløbet.

Det betyder også at cykling kan være en god måde at restituere på, da man netop med blodcirkulation får transporteret affaldsstoffer væk fra musklerne. Cykling kan således være en rigtig god motionsform og det kan være et godt sted at starte, hvis man er utrænet. Samtidig kommer man også ud i naturen og får noget frisk luft, hvis man beslutter sig for at begynde at cykle. 

5. Træningsudstyr i hjemmet

Hvis du er en der har svært ved at komme afsted, når det kommer til træning, så kan det være en god idé at investere i noget træningsudstyr til hjemmet. Det kan dreje sig om at man køber en træningsmåtte og nogle håndvægte. Man behøver egentlig ikke ret meget for at kunne lave en fornuftig omgang træning derhjemme. Derfor skal man også fokusere mest på ens indstilling. Det vigtigste er såmænd bare at man har en god indstilling til træning, så man kommer afsted og får bevæget sig.

At man så ikke har alverdens moderne træningsudstyr er underordnet. Der er nemlig mange der måske ikke kommer afsted, hvis de eksempelvis har et medlemsskab i et fitnesscenter. Er det også noget der gør sig gældende for dig, så skal du måske tænke på om træningsudstyr i hjemmet kan give dig det skub som du har brug for. Det kan være en god start for en mere aktiv livsstil.

6. Start med gåture

Hvis man skal i gang med at tabe sig, så vil det være godt at starte med at gå ture. Det er vigtigt man får nogle sunde vaner, så man kommer afsted. Det er der man skal starte. Kan man derfor få en vane, hvor man kommer ud at gå længere ture flere gange om ugen, så er det et rigtig godt sted at starte.

Det kan også være rart at gå ture, fordi man kommer ud i naturen og får en masse frisk luft. Derudover får man også mulighed for at koble lidt fra, da man bare er alene ude i naturen. Har man derfor haft svært ved at starte med at træne, så kan det giver mening at starte helt stille ud med gåture.