Udgivet i Alle Gaveideer

Giv ham en fodboldtrøje med navn i julegave

Af Julegaver-til-ham.dk

En fodboldtrøje med navn er en flot og personlig gave til fodboldfanen i hvilken som helst alder. Der findes forskellige måder, hvorpå du kan navngive trøjen, så den passer med spilleren - kun fantasien sætter grænser.  

Herunder har vi lavet en lille guide til, hvordan du designer den perfekte fodboldtrøje, og dermed sikrer dig titlen som giveren af årets bedste julegave. 

Yndlingshold eller eget hold - hvem vil han gerne spille for? 

Enhver fodboldfan har et yndlingshold, men det er meget forskelligt, hvordan det afgøres, hvilket hold der er favorit.

Nogle loyale fans følger det samme hold i medgang og modgang, og viger aldrig. Her er der ofte tale om et hold, der gør sig blandt de bedste i verden. Er din mand eller søn for eksempel fan af Barcelona FC, så bør han selvfølgelig have en fodboldtrøje i de velkendte bordeauxrøde og blå farver. 

Der findes også de, der er mest trofaste overfor eget hold - dem som stadig hepper med på de store, men som måske godt kan veksle lidt i mellem, hvem de holder med. I dette tilfælde, vil det give bedst mening at få designet en fodboldtrøje i de farver, der matcher de hold, spilleren selv er på. Her har han ganske vist en trøje allerede, men denne bruges næppe udenfor fodboldbanen, og måske en mere moderigtig og personligt præget fodboldtrøje vil være et hit, når han er ude med vennerne. 

Har du derimod en yndlingsmand, der er mindre loyal overfor de store stjerner, men dog stadig er interesseret i fodbold, så er du heldig, for nu er det kun fantasien der sætter grænser - du har her uanede muligheder for at mixe og matche farver og mønstre efter fri fantasi. 

Placering af navn og noget kreativitet

Når du har fundet den perfekte farvekombination, så handler det om navnet, og også her er der mange muligheder for at give fodboldtrøjen et særligt præg. 

Måske har han en yndlingsspiller, der udgør et idol, måske har han flere. Måske giver det mening at skrive hans eget navn på trøjen, måske vil det være sejt at lave en kombination af eget fornavn og yndlingsspillerens efternavn. Mulighederne er mange, og detaljerne er helt op til dig. 

Mix og match - navn og hold 

En rigtig fodboldfan kender alle spillere og alle hold - i hvert fald de store. Og det kan sagtens ske, at der er en yndlingsspiller og et yndlingshold, der ikke nødvendigvis kommer fra samme klub. En fantasifuld fodboldtrøje kunne i denne henseende have farverne fra yndlingsklubben og navnet på yndlingsspilleren - det bedste fra begge i én og samme trøje. Og på den måde kan bæreren af trøjen vise loyalitet overfor både og. 

Det kan også være, at det hele skal gå op i fri leg og kreativitet - måske behøver farver og navne slet ikke at have nogen tilknytning til virkeligheden. Kender du én, der har sit helt eget fantasi-fodboldhold? 

Spillernummer - ikke en uvæsentlig detalje

Når farver, klub og navne er fastlagt, så skal du have afgjort, hvilket nummer trøjen skal have. 

Fodboldspillere har altid numre på ryggen, så man kan kende dem på tallet - på afstand og i farten. 

Mange fodboldfans vil have et yndlingstal, og ofte vil dette tal stamme fra en bestemt spiller, der har påvirket dem mere end andre. Dette tal vil du se gå igen i mange henseender, og det kan med fordel bruges på ryggen af fodboldtrøjen med navn. 

Hvis trøjen skal være så virkelighedstro som mulig, så bør du holde dig til det nummer, der matcher med det navn, der valgt - og her må du se dig for, for nummeret på spillertrøjen er af stor betydning, og det er vigtigt ikke at vælge forkert. 

Logoer og sponsors

Sidst men ikke mindst så kan du vælge, om fodboldtrøjen med navn skal have broderet logoer fra eventuelle sponsorer. De fleste klubber har logoer på tøjet, da fodbold er en publikumsvenlig sport, som tiltrækker virksomheder, der ser en forretning og en markedsføringsstrategi i at brande sig gennem sporten.

Hvis du vil give din fodboldtrøje et professionelt præg, så kan du med fordel vælge et logo eller to. Det kan også være, at modtageren af trøjen har en mærkesag og en organisation, der siger noget om ham og hans værdier - det vil i det tilfælde være en fin måde at præge trøjen med noget personligt og værdifuldt. 

Derfor er en fodboldtrøje med navn en god julegaveidé

Julen er tiden for familie, gavmildhed, gæstfrihed og kærlighed. Når vi giver vores nære og kære en julegave, så er det ikke bare af pli - vi gør noget ekstra ud af det fordi, det er en oplagt måde at vise, at vi holder meget af de mennesker, vi giver gaver til. 

En julegave er med andre ord ikke bare en julegave - det er en mulighed for at lægge energi og handling i noget, der giver glæde hos en person, vi har nær. 

Har du en mand eller dreng i dit liv, du gerne vil gøre noget ekstra for til jul - og er denne person endda fodboldfan? Så er en fodboldtrøje med navn den perfekte julegave. Ikke alene siger denne gave noget om, at du interesserer dig for vedkommendes interesser, den viser også, hvor godt du kender den person, den gives til. Afhængig af hvor personligt du designer trøjen, som eksemplificeret ovenfor, så kan en speciallavet fodboldtrøje med navn afsløre meget om, hvad du reelt ved om den person, du forærer gaven til. Og det har en høj værdi! 

Gaven til ham der har alt

Det kan være svært at finde på gode julegaver i et privilegeret land og i en tid, hvor de fleste af os har, hvad vi skal bruge - og selv køber det, vi mangler. Praktiske gaver er ofte lidt kedelige, og vidner i mange tilfælde om mangel på engagement, og de personlige gaver kan være svære at finde på. 

En fodboldtrøje er en rigtig god og velment gave til ham, der har alt og som er glad for sin sport. Det er en gave, der kan gøres mere eller mindre personlig efter behov, og det er en gave, der vil signalere, at nogen har gidet at gøre sig ekstra umage. 

En fodboldtrøje med navn vil han blive glad for - han kan have den i mange år frem, og hver gang han tager den på, vil han blive mindet om, at der er nogen derude, der virkelig godt kan lide ham.