6 alternative julegaveideer til ham, der har (næsten) alt

6 alternative julegaveideer til ham, der har (næsten) alt

Hvad giver man til ham, der har alt? Eller i hvert fald næsten alt, for det er stadigvæk muligt at finde en god gave til ham, som han vil blive glad for og kan bruge. Det kan dog være svært at komme op med noget selv. Ofte har mænd ikke særlig mange ønsker – nogle har endda ingen. Her får du derfor 6 julegaveideer til ham.

Til grillmesteren

Går han op i mad eller madlavning, så er det altid lækkert med nyt udstyr. Mange mænd elsker også at grille i de varme sommermåneder, hvad end det er helt almindelig hverdag eller den store familiefest, hvor der skal leges grillmester. Det gode ved kategorien madlavningsudstyr er, at du altid kan finde nyt udstyr og nye gadgets, der gør det hele lidt nemmere og sjovere – især hvis personen er en passioneret køkken og grillmester, og altid er på udkig efter nye metoder.

Her er nogle ideer; et personligt forklæde, en ny grill, køkkenknive, grillknive, grill termometer og sjove grill gadgets.

Ny kontorstol til hjemmekontoret

Arbejder han hjemme, eller har han endda sit eget hjemmekontor, så er en ny kontorstol den ultimative gave. Den rigtige kontorstol er nemlig vigtigere, end man tror, både for kroppen og psyken- især hvis den bruges flere timer om dagen. Sidder du forkert eller med en stol, der ikke passer til din krop, kan du risikere at få ondt i ryggen og i værste tilfælde rygskader.

Du kan kigge på udvalget på iStol.dk og finde den, der passer bedst til hans behov. Der finder du et stort udvalg af forskellige kontorstole i forskellige prisklasser, som alle sammen er nøje udvalgt for at sikre, at du får det helt rigtige.

Er du i tvivl om hvilken, du skal købe, kan du derfor læse de detaljerede beskrivelser af stolene. Der er også forskel på hvilken stol, der er den rette for os, da vi alle har forskellige kroppe. Derfor kan du på linket roligt købe stolen til ham i gave, da der er 3 ugers prøvetid med fuld returret – også selvom den har været samlet.

På den måde kan han selv nå at prøve den for at se, om det er den rigtige. Med en god kontorstol får du også mere energi, overskud og koncentrationsevne. Du gør derfor både ham og dig selv en tjeneste.

Oplevelser

Hvis du ønsker at give en mere personlig gave eller i hvert fald en gave, der skiller sig ud fra det materielle og tilføjer til minde-samlingen, så er en oplevelsesgave perfekt. Den er især perfekt, hvis han er typen, der i forvejen har alt, men uanset hvad, vil alle mennesker sætte pris på en oplevelsesgave. En oplevelsesgave kan være mange forskellige ting, og det kommer også an på, hvad han kan lide. Her får du nogle ideer til forskellige oplevelser:

 • Madkursus
 • Hotel/spa ophold
 • Luftballonsflyvning
 • Vin/øl smagning
 • Helikoptertur
 • Biograftur eller restaurantbesøg
 • Gavekort til massage
 • Andre aktiviteter: klatring, bungeejumping, skydiving el.lign.

Med en oplevelsesgave kan du enten vælge, at det er noget personen skal gøre alene, eller noget I skal gøre sammen. På den måde får I også skabt en masse nye minder sammen.

En ny parfume

Mange mænd er ligeså vilde med parfumer og gode dufte som kvinder, og man kan altid bruge en ny parfume. Da det ikke er altid, man selv får købt en god parfume, er det derfor en god gaveide. Du kan for eksempel købe en gave æske, hvor du, udover parfumen, oftest får en deodorant eller creme, der passer til.

Vidste du, at parfumer og gode dufte påvirker dit humør? Duftene, som parfumer udskiller, kan sætte gang i bestemte dele af hjernen og gøre den, der bærer den (og dem omkring) glade. Derfor gør du også dig selv en tjeneste ved at købe en god parfume til ham.

Et mandesmykke

Smykker er altid et sikkert valg, når det kommer til gaver. Det er ikke længere kun kvinder, der komplimenterer deres stil med smykker. Det er også populært hos mænd. Køb ham derfor en halskæde, ørering, ring eller armbånd. Det er både materielt, men også en sød og personlig gave at give.

Biludstyr

Mange mænds biler er deres kæreste eje. Det kan godt være, at de ikke er så gode til rengøring i huset, men når det kommer til bilen, er det ofte en anden sag. Du kan for eksempel købe:

 • Støvsuger til bilen: Gør det nemmere for ham at støvsuge bilen med en smart, håndholdt støvsuger. Både fordi, det så er nemmere at komme ind i alle de små kroge, men også så der ikke behøver at være et stik i nærheden.
 • Køleboks: En køleboks er perfekt til eksempelvis bilferier eller andre længere dagsture. Med en køleboks kan du få kolde drikkevare eller madvarer med på turen.
 • Kamera: Det kan enten være et dashcam eller et bakkamera. Et dashcam sidder foran og optager alt, hvad der sker, fra forudens perspektiv, når du kører. Skulle du være så uheldig at blive involveret i et trafikuheld eller andet, har du derfor klare beviser på, hvad der er sket – med hensyn til forsikring.
 • Automatisk p skive: Der er næsten ikke noget værre end at finde en p-bøde på bilen, fordi du glemte at sætte p skiven – igen. Derfor kan du give ham en automatisk p-skive, der automatisk indstiller tiden, når bilen holder stille.
 • Gavekort til bilvask: Du vidste det måske ikke, men det er faktisk muligt, at få et gavekort til bilvask. Det er en genial gaveide til ham, der elsker sin bil.