Udgivet i Alle Gaveideer

Årets julegaveide til ham der fortjener lidt ekstra afslapning - en siddepude

Af Julegaver-til-ham.dk

Når man leder efter en julegave til en mand, som man holder meget af, så kan det typisk godt gå hen og være lidt svært - især hvis han siger, at han ikke rigtig ønsker sig noget, eller at han ikke lige kan komme i tanke om, hvad han mangler. Her er det altså med at tænke lidt ud af boksen og måske huske på nogle ting, han tidligere har nævnt. 

Hvis der eksempelvis er tale om en mand, der er meget aktiv i sin hverdag - både i forhold til karriere og andre ting - så kan det måske være en ide at give ham en gave, der giver ham mulighed for at få den afslapning, som han fortjener. Og den kunne meget vel være siddepuden, som det netop skal handle mere om herunder.

Til den trætte og arbejdende krop

Hvis der som nævnt er tale om en mand, som har mange ting at se til i sin hverdag med både arbejde, familie, venner, fritidsinteresser og motion, så er det klart, at han kan føle, at hans krop måske bliver lidt udmattet en gang imellem. Han har brug for at slappe lidt af. 

Til netop dette formål kan det altså være en ide at give ham pude til at side på i forskellige situationer. En siddepude kan nemlig gøre de forskellige arbejdsopgaver og pligter lidt mere komfortable og afslappende, hvilket meget vel kan være lidt det, som han går og mangler i sin dagligdag - også selvom han ikke ved det.

Kan bruges i alverdens forskellige situationer

Det, som er så smart ved siddepuden, er, at man kan bruge den på utroligt mange forskellige tidspunkter i sin hverdag, så det kommer egentlig også meget an på, hvilke ting, han har gang i til hverdag. 

Hvis han eksempelvis har godt gang i karrieren og bruger rigtig meget tid på at sidde ved computeren på sit hjemmekontor eller på sin arbejdsplads, så kan han medbringe siddepuden og skabe en bedre og mere afslappende siddestilling for sig selv. Det kan også være, at han i forbindelse med arbejde eller lignende kører meget i bil - og så kan siddepuden altså være med til at give ham nogle mere behagelige køreture.

Og ellers kan siddepuden også bare bruges derhjemme, når han sidder ved spisebordet og spiser morgenmad eller aftensmad. Der er næsten ikke den situation, hvor en siddepude ikke kan vise sig at være brugbar og meget afslappende at have med sig.

Perfekt til manden der har alt

Som nævnt tidligere så kan det ofte være ret svært at finde på gode gaver til manden, der påstår, at han har alt det, som han har brug for. Der er nemlig rigtig mange mænd, særligt når det kommer lidt op i alderen, der ikke har så mange ønsker, og som netop mener, at det må være fordi de har det hele. Men der opstår jo hele tiden alle disse nye og smarte gadgets og ting, som kan gøre livet en smule sødere og lidt mere afslappende - så en siddepude er sikkert ikke engang noget, han ved eksisterer. 

Det kan derfor give meget god mening at give ham en gave som netop siddepuden, fordi han nok ikke selv har skænket det en tanke. Og så kan det jo vise sig at være noget, han bliver endnu mere glad for, fordi han netop bliver overrasket over, hvordan han indtil nu har levet sit liv uden denne smarte og afslappende ting.

Vis ham at du holder af ham og er opmærksom

Sidst men ikke mindst er det også værd at nævne, at en gave som netop siddepuden også kan vise en form for omsorg og opmærksomhed. Hvis han netop har givet udtryk for i et stykke tid, at han har meget at se til og dermed hintet til, at han har brug for mere afslapning i sin hverdag, så er det meget betænksomt at give ham en gave, der netop kan gøre det muligt at få mere afslapning ind i hverdagen.

Man kan eventuelt også kombinere siddepuden med et spaophold, en lækker gavekurv eller noget i den stil, for netop at gøre det tydeligt, at du er klar over, at han har brug for noget afslapning og nydelse i sit liv.