giv ham et oppusteligt spa badekar

Giv ham et oppusteligt spa badekar i julegave – fem grunde til at han vil elske det

Uanset om julegaven er til din far, kæreste eller bror ønsker du at skabe glæde. Det kan du allerbedst gøre ved at give den helt rigtige julegave. Du har muligvis aldrig hørt om et oppusteligt spa badekar, og derfor bør du læse følgende grunde til, hvorfor et oppusteligt spa badekar er den helt rigtige julegave til en mand i dit liv.

1 – Intet slår en god gade, der overrasker!

Den første gode grund til at give et spa badekar i gave har måske ikke så meget med selve spaen at gøre. Men tænk lige over det; det er da kedeligt at få præcis de julegaver, som man har nedskrevet på en ønskeseddel. Det skaber langt større glæde, når man som gavemodtager bliver overrasket og får en gave, som man ikke vidste man ønskede sig. Denne effekt kan du opnå med et spa badekar! Det er gaven som manden vil elske, men han ved det ikke, før han åbner sin julegave.

2 – Er lejligheden for lille til luksus? Ikke længere

Det siger næsten sig selv, at et oppusteligt badekar kan pakkes sammen. Derfor er det ikke længere en begrænsning, hvis du bor i en mindre lejlighed. Det samme gør sig gældende, hvis dit badeværelse er for småt til et badekar. For ikke nok med at et oppusteligt spa badekar har den fordel, et det kan pakkes væk i et skab eller i kælderen, så giver det oppustelige element manden også mulighed for at tage et varmt bad på terrassen, altanen eller i stuen, mens han følger sit favorit fodboldhold.

3 – Forbløffende komfortabelt

Nu tænker du måske, at der må være en væsentlig ulempe med et oppusteligt spa badekar; nemlig, at det er ukomfortabelt og ustabilt. Men det er vigtigt at understrege, at et oppusteligt spa badekar ikke er af samme kvalitet, som vi kender fra de små børns badebassiner.

Langt fra! Spa badekarret er designet til at være forbavsende stabilt med det todelte luftsystem. Derudover kommer karret med nakkestøtte og kopholder (dåseholder), og disse ekstra features sikrer optimal afslapning. Slutteligt skal det bemærkes, at der medfølger elektrisk pumpe. Så mandens bad indledes altså ikke med en anstrengende halv time, hvor han manuelt skal puste luft i spaen.

4 – Lindrer stress og muskelspændinger

Stress er en folkesygdom, men der findes mange metoder, som kan benyttes til at lindre stress. Der findes masser af videnskabelig evidens for, at det virker afslappende at bade kroppen i varmt vand. Den behagelige følelse af det varme vand beroliger nerveenderne i huden og sender signal til hjernen om, at nu kan den slappe af. Dette gør det også nemmer at lede tankerne hen til behagelige afkroge i hjernen og give slip på de uhensigtsmæssige tanker, som genstridigt forsøger at fastholde din bevidsthed.

Sagt med andre ord: Når dine nerver bliver bragt til ro, får du også nemmere ved at give slip på stressende tanker og bekymringer. Et varmt bad virker meditativt. Rent fysisk sker der også det, at det varme vand kan afhjælpe eventuelle smerter, der er opstået på grund af stress.

Det er helt normalt, at belastende tanker påvirker os fysisk. Det kan typisk være i maven, men ofte sætter stress sig også i musklerne, fordi nerverne er på overarbejde. Du har måske oplevet at arbejde og negative tanker har gjort dit stiv i nakken eller ryggen, eller måske har tankerne fået dine ben til at sitre uroligt. Hvis du kender til disse problemer, eller måske har hørt én af mændene i dit liv klage over den slags smerter, kan muligheden for at tage varme bade i hjemmet være den bedste gave.

5 – Miljøvenligt

Går du op i miljøet og hvilke stoffer, du udsætter din eller din mands krop for? Et oppusteligt spa badekar af plast kan måske lyde som et kemisk produkt med dårlig holdbarhed. Men ingen af delene af tilfældet. Det oppustelige spa badekar er fremstillet af miljøvenligt PVC, og du skal ikke være bekymret for, om materialet afgiver skadelige stoffer til vandet, som dermed bliver optaget i huden.

Samtidig er det en vigtig pointe – i forhold til miljøvenligheden – af badekarret ikke skal smides ud efter få ganges brug, og dermed bidrage negativt til en masse spildproduktion af plastiske materialer. Spa badekarret er fremstillet af holdbart PVC, så du kan give det i gave med god samvittighed.