lamper han bliver glad for at få i julegave

6 lamper han vil blive glad for at få i julegave

Leder du efter en perfekte lampe til en mand, du holder af? Bare rolig! Herunder får du 6 eksempler på lamper, enhver man vil blive glad for at få i julegave. Læs meget mere herunder.

&Tradition Flowerpot lampe

Skal du finde den perfekte lampe til en mand, der elsker simple og afslappede udtryk, skal du med sikkerhed vælge en Flowerpot lampe på mærket &Tradition. Disse lamper kommer i mange forskellige farver og former! Du kan blandt andet vælge mellem smukke loftslamper, simple bordlamper og meget mere. Det enkle og unikke design gør den perfekt til enhver mand, der elsker lamper. Den smukke belysning, som disse lamper udstråler, giver ethvert rum en helt speciel stemning. Selvom &Tradition Flowerpot lamper ligger i den dyre prisende, vil den uden tvivl glæde enhver mand. 

Banker bordlampe

Hvis du leder efter en flot og antik bordlampe til en mand, der elsker unikke udtryk, skal du med sikkerhed have fat i den klassiske banker bordlampe. Du har garanteret allerede set denne lampe i populære tv-serier som eksempelvis Matador. I modsætning til de smukke lamper fra &Tradtion, har banker bordlampen flere forskellige små detaljer, der gør, at den er enhver lampeelskers drøm! Banker bordlampen har nemlig en oval, grøn top, en snoet, kobberfarvet fod og en lille, fin snor, der tænder lampen på den helt gammeldags måde. Det bliver uden tvivl ikke smukkere end den traditionelle banker bordlampe! 

Flowing pendel

Den smukke Flowing Pendel fra Ilva er ikke den klassiske pendel. Denne pendel har et unikt design, der gør, at den kræver en masse plads til rigtigt at kunne skinne igennem. Flowing Pendel kommer med en sort jernskærm og en guld jernskærm. Er manden, der skal modtage lampen i julegave, til det ekstravagante udtryk, skal du med sikkerhed vælge guld jernskærmen. Er manden derimod til det mere simple, men kreative udtryk, skal du vælge den sorte jernskærm. 

Mr Wattson bordlampe

Ønsker du en sjov bordlampe til manden, der elsker lamper, skal du vælge den fine Mr Wattson bordlampe. Denne bordlampe er helt unik grundet dens sjove design. I modsætning til mange andre, der har neutrale design, har denne et menneskelignende design. Hovedet på lampen er en stor pære, der kan lyse et helt rum op. Stilken på lampen er lavet af træ og går ned i små ben. Mr Wattson lampen er uden tvivl med til at skabe liv og latter i ethvert rum!

Verpan Pantop bordlampe

Den smukke Verpan Panton bordlampe minder meget om lamperne fra mærket &Tradition. Den lille bordlampe passer perfekt til kontorer og arbejdspladser, der kræver god, men neutral belysning. Verpan Pantop bordlampen kan findes i mange forskellige farver, alt efter hvilken farve, manden ønsker sig. Det unikke ved denne lampe er toppen. Toppen på Verpan Pantop bordlampen er formet som en klokke. Dette er ikke kun praktisk, men også flot! Verpan Pantop bordlampen er let at vedligeholde og rengøre, hvilket gør den oplagt til den travle mand, der blot ønsker en flot og funktionel lampe.

Louis Poulsen gulvlampe

Sidst på listen finder du den flotte Louis Poulsen gulvlampe. Du har garanteret allerede hørt om designmærket Louis Poulsen mange gange før. Den smukke Louis Poulsen har et enkelt og fint design, der gør, at den passer ind i absolut alle rum i hjemmet. Lampeskærmene er lavet af akryl, og er derfor yderst slidstærke. Louis Poulsen gulvlampen er den dyreste lampe på listen, og du skal derfor være sikker på, at gavemodtageren ville elske denne lampe, inden du foretager et køb. Det er dog de færreste mænd, der ikke ville elske den smukke Louis Poulsen gulvlampe!