skru ekstra op for julehyggen

8 gode tips til at skrue ekstra op for julehyggen i år

Holder du og dine kære meget af julen? Så kan du eksempelvis sørge for ekstra afslappende julehygge for ham du holder af med et juleophold på en af de mange kroer eller hoteller i Danmark, som tilbyder ophold i julede og romantiske omgivelser. Under jeres hyggelige juleophold kan det være du samtidig bliver inspireret til hvilke personlige julegaver du ønsker at forkæle dine nærmeste med – måske sengetøjet på hotellet er så lækkert blødt at ligge i, at jagten på det perfekte sengetøj i julegave går ind.

Lad julepynten og julekostumer skabe endnu mere julehygge

Har du lige siden barnsben holdt af julen og alt hvad der hører dertil? Så er julen ikke bare december måned, men så meget mere og en del af selve julen er julepynten, som for nogle kan være helt magisk. Hvornår julepynten findes frem er ofte forskelligt, det kan være du holder af julestemning i dit hjem fra midten af november og derfor altid har pyntet til jul i denne måned eller måske har det altid været 1. søndag i advent, som har stået i julepyntens tegn.

Det kan være du er til den samme julepynt eller måske du nyder at finde lidt nyt julepynt til samlingen hvert år. Eller måske er du kun til hjemmelavet julepynt, som du selv eller dine børn har lavet – uanset hvilken julepynt du er til, så kan du finde masser af inspiration til julepynt til juletræet, julepynt af den klassiske genrer, som blandt andet julehjerter, adventsstager, nisser og kalenderlys eller spændende DIY-julepynt.

Julekostumer er også en oplagt mulighed for mere af den gode julestemning – det kan være du har børn, som vil synes det er helt fantastisk, hvis julemanden kommer forbi juleaften. Eller måske de klassiske fine nissehuer til små og store skal fornyes efter mange års brug eller julehyggen skal piftes yderligere op med en julesweater til hele familien. Det store udvalg af julekostumer gør det helt sikkert muligt at finde det rette til julen.

Julemarkeder og julekort til den hyggelige juletid

Julen er ofte forbundet med en masse juletraditioner, så snart december rykker tættere på. Har du lyst til at skabe endnu en juletradition for dig og dem du holder af? Så kan du gøre juletiden endnu mere magisk ved at besøge et af de mange julemarkeder, som findes forskellige steder i Danmark.

Dit julehumør vil helt sikkert blive endnu større ved duften af æbleskiver og de flotte boder, som byder på et væld af juleting. Har du altid drømt om at opleve det store julemarkedet i Tivoli, så forkæl dig selv med denne smukke oplevelse eller måske er du i Århus omkring juletid, så kan du blandt andet opleve julemarked i Den gamle By.

Det kan også være du i stedet vil opleve Kronborg slotsjulemarked sammen med familien eller et af de lokale julemarkeder i dit nærområde. Uanset hvilket slags marked du er til, så kan du helt sikkert finde et, som passer perfekt til dig i det store udvalg af hyggelige julemarkeder rundt omkring i Danmark.

Julekortet er en del af julen og vækker ofte meget stor glæde hos den heldige modtager – du kan eksempelvis lave julekort, som er ekstra personlige med billeder, vælge et færdiglavet flot julekort eller kreere julekortet selv. Lige meget hvilket julekort du vælger, at sende afsted med en personlig julehilsen vil det helt sikkert varme og gøre december ekstra hyggelig.

Hygge med julemusik og julekalender

Julestemningen kan virkelig mærkes så snart julemusikken indfinder sig. Udvalget af sange, som høres i december, er enormt og du har sikkert også dine favoritter inde for julemusikken ellers kan du lade dig inspirere af alle de klassiske og nye julesange – måske der kommer nogle nye favoritter til.

Hvad end du er til udenlandsk eller dansk musik i julemåneden, så kan du eksempelvis vælge at lytte til din yndlingsjulemusik på YouTube, hvis du selv vil bestemme hvilke numre og rækkefølgen på dem i stedet for radiokanalen vælger musikken til dig. Julekalender i fjernsynet er ofte et af samlingspunkterne for hele familien i december måned og frem til juleaften – du har måske en eller flere julekalendere, som du har set siden du var helt lille og har fulgt med dig ind i voksenlivet år efter år.

Det kan også være du har børn, som også hver især har deres fortrukne julekalender.

Gennem tiden er, der lavet mange gode og hyggelige julekalendere, som har været vist i TV af flere omgange. Ønsker du selv at bestemme hvilken kalender du vil se i år og på et tidspunkt, som passer ind hos dig, så kan du eksempelvis glæde dig selv og familien ved at investere i jeres absolutte yndlingsjulekalender – udvalget af julekalender på DVD er bredt, så du kan garanteret finde en, som vil vække glæde og puste til den hyggelige julestemning.