6 grunde til at han vil elske en stjernehimmel projekter i julegave

6 grunde til at han vil elske en stjernehimmel projekter i julegave

Hvad skal man give til manden, der har alt i forvejen? Det er altid et tilbagevendende spørgsmål, når der enten er fødselsdag, bryllup, jul eller andre særlige begivenheder på programmet. Det er altid svært at give noget til manden, der næsten har alt i forvejen, fordi han måske også er i den modne alder og ikke rigtigt mangler noget.

At finde på nye og kreative ting hvert eneste år er derfor altid en stor udfordring. Derfor kan du nu læne dig trygt tilbage og være rolig, fordi i denne guide vil vi se på fem gode grunde til, at din mand, ven, kæreste, bror eller far vil elske at få en stjerneprojektor i gave. Læs med her og blive inspireret til dit næste valg af gave til manden, der næsten har alt.

1.Beroligelse til den travle karriere mand der ønsker afslapning

Har du en mand, Ven, kæreste eller far der har en karriere og altid har en travl hverdag på jobbet? Så har denne mand sikkert altid behov for beroligelse, når han kommer træt og travlt hjem fra arbejde. Hvilken beroligelse er så det bedste for en mand, som ofte bruger hjernen meget, når han i løbet af dagen skal udtænke nye strategier og planer og eksekvere te på et højt niveau? Det er helt sikkert oplagt, at han f.eks. dyrker motion såsom løb, badminton, tennis, sejlsport, basketball eller fitness, eller sætter sig på sofaen foran fjernsynet eller hører noget musik.

Et alternativ kan her være, at han sætter sin stjerneprojektor på, og lader sig indfange af den utroligt dejlige sindsstemning som bliver skabt af den flotte stjernehimmel i loftet og i hele rummet. Denne stjerneprojektor vil projektere stjernehimlen i mange former og farver op på væggen og i loftet og kommer også med en Bluetooth funktion, som gør, at man også kan bruge projektoren til at spille musik fra. Dermed kan han spille den musikgenre, som gør ham allermest rolig og afslappet og får ham på andre tanker end sit arbejde.

2. Til manden der elsker Star Wars

Det er jo oplagt, at manden der siden 70’erne har fulgt med, med store øjne og bankende eventyrhjerte i de tre første Star Wars film, at han selvfølgelig skal have en stjerneprojektor. Denne stjerneprojektor kan han styre fra sofaen, sengen eller stress less stolen med en medfølgende fjernbetjening (husk at købe batterier hertil) 

Her vil den magiske stemning skabe positive associationer til de tre Star Wars film, hvor de typiske helte Luke Skywalker, princess-Leia  og obi one kanobi og Han Solo, der styrede slagets gang mod den onde Darth Vader. Han Solo var den absolutte tophelt som Han styrede sit rumskib med sikker hånd igennem galakserne for at bekæmpe den onde Darth Vader. 

3. Stjernekiggeren 

Har du en mand mand, ven, far, bror eller kæreste, der bare elsker at tage ud i Nattehimlen og se på flotte stjerner og kender alt til stjerne billederne i de forskellige årstider og gerne ligger i telt og fryser for at få Lov til at se, når Venus lyser ekstra klart, er der alt god grund til at give ham en stjerneprojekter.

Og her kan han, alle dage hele døgnet rundt altid se på stjernehimlen selvom han ikke altid har mulighed for og tage ud i naturen og opleve den i virkeligheden. Sæt også noget beroligende musik på sammen med stjerne projektoren projektering af stjernerne på væggen og i loftet og gøre oplevelsen komplet her ved.

4.Til den romantiske mand

Kender du en mand, som er single eller som er en meget romantisk type? Så vil en stjerneprojekter helt sikkert være lide det, som han kan bruge til at skabe den helt romantiske og rigtige stemning for ham og en partner..Hvem har ikke set det afsnit af Friends, hvor ros invitere ret til en i planetariet og sætter stjernehimlen på og hun bliver dybt imponeret og det er første gang han rigtigt score hende. Det skaber en helt utrolig magisk stemning og kan forføre enhver som går ind for romantik og en dejlig stemning i rummet.

Der ligger en stor grad af forførelse i denne stemning, som stjernehimmelprojektoren skaber, fordi den minder os om forgangne tider, hvor alt bare var godt og ingen havde kriser over sit job, hår eller priserne i Netto. Der er noget beroligende over at få glimt af noget, der er foregået så langt tilbage i tid, fordi det næsten er svært at forestille sig, at der skulle være andet end ro, idyl og fred.

5.Til den legesyge far

Er manden du gerne vil give en gave til en legesyg far, der elsker at give Sine børn en unik oplevelse og som også gerne vil lære dem om planeter, solsystemer, galakser og stjerner..? Så er en stjerneprojekter lige det, som vil gøre, at både børn og voksne vil få en magisk tid sammen under stjernehimlen i børneværelset. Når børnene kigger op på loftet og se om de magiske stjerner farver og former vil de få en naturlig interesse For stjernehimlen også udenfor vinduet.

Det vil gøre, at faren får skabt et bånd til børnene som handler om videnskab og nysgerrighed efter det fremmede og ukendte juni værelset. Lad altid børnene komme med spørgsmål undren og tvivl og tage en snak om alle de ting, som kommer op når i er i soveværelset og mærker den magiske stemning under stjernehimlen fra jeres nye stjernehimmel projektor

6. Beroligende sovemiddel 

Hvis din mand, eller kæreste kæmper med at falde til ro om natten, kan projektoren skabe en rolig stemning i rummet før sengetid og timer funktionen kan indstilles, så den slukker efter 1, 2, 3, eller 4 timer, og dermed kan man trygt lade den køre, uden at bekymre sig om, om man falder i søvn fra den. Rigtig god fornøjelse med stjerneprojektoren som gaven, til manden, der troede, at han havde alt, indtil han fik denne vidunderlige stjernehimmel projektor.